Merhaba İnternetten düzenli ve sürdürülebilir bir gelir elde etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Hemen hemen hergün kullandığınız interneti artık kazanca dönüştürmenin vakti gelmedi mi. İnternet bolca kazanç ve para kazanma fırsatı sunuyor. Sektör ve alan inanılmaz geniş ve takipçiler çok fazla. Bu yazıda, tamamen ücretsiz olarak nasıl blog kurup hemen kazanmaya başlayabileceğinizi anlatacağım. Üstelik, yatırımsız ve hızlı bir şekilde gelir elde etmenizi sağlayacak, dünya çapında tercih edilen bir reklam sistemi ile tanışacaksınız.

Google Adsense’in onay süreci ve gereklilikleriyle uğraşmak zorunda kalmadan, hemen kazanmaya başlayabileceğiniz bu sistem sayesinde, blog ve web sitenizden nasıl kolayca gelir elde edebileceğinizi adım adım göstereceğim. Hiç deneyiminiz olmasa bile, sadece birkaç basit adımda, İngilizce içeriklerle nasıl global kitlelere ulaşabileceğinizi öğreneceksiniz.

Blog kurma ve gelir elde etme sürecinde, yapay zeka ve ücretsiz araçları kullanarak nasıl profesyonel içerikler oluşturabileceğinizi, sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanarak sitenize trafik çekmenin püf noktalarını ve çok daha fazlasını bu yazıda keşfedeceksiniz. Hemen harekete geçmek ve internetten kazanmaya başlamak için açıklama kısmındaki bağlantıya tıklayın ve bu harika fırsatı kaçırmayın!

Hazırsanız, internette pasif gelir elde etmenin sırlarını keşfetmeye başlayalım! Yazıyı sonuna kadar okuyup tüm adımları eksiksiz uyguladığınızda yatırımsız dolar Kazancı elde edeceğinizden hiç şüpheniz olmasın. 

Yazının altındaki bağlantıdan ulaşıp hemen üye olabileceğiniz bu reklam sistemi ile hemen kazanmaya başlayabileceksiniz. Ayrıca yatırımsız ve düzenli kazanç seçeneği sunan sistemi kullanmak bedava. Burada sıfırdan blog kurup kazanmaya başlama yöntemini anlatsamda eğer halihazırda blogunuz yada websiteniz var ise bu reklam sistemini kendi hazır sitenizde de hemen kullanabilirsiniz. İnternetten blog ve websitesi ile para kazanmada en bilinen ve dünya çapında en ünlü sistem hiç kuşkusuz google adsensedir. Ancak adsensenin sizi kabulü ve aşamaları hemen olmamakta ve düzenli bir plan istemektedir. Artık kolayca ve hızlı bir şekilde nasıl düzenli kazanca ulaşabileceksiniz işte sizlerle.

Şimdi öncelikle google hesabımız üzerinden bloggera giriş yapıyoruz. Blogger ile kendimize tamamen ücretsiz bir blog sayfası açacağız. Hiç bilmeyenler için bu blog hesabı bir internet sitesi gibi olacak diyebiliriz. Yeni blog aç bölümünden blogu kuruyoruz ve alan adı seçiyoruz. Kurulum tamamlandıktan sonra blogumuz kullanıma hazır. Çok fazla detaya girmeyeceğim ama googleye ücretsiz blogger temaları yazıp indirerek güzel bir tema yükleyebilirsiniz.

Ardından yazılarımızı oluşturacağız. İşte belirleyici ve bize asıl sürdürülebilir pasif gelir sağlayacak kısımlar bu başlangıçlar. Blogumuzun konusu size kalmış her alanda blog oluşturabilirsiniz ancak bu reklam sağlayıcıyı anlattığımız için size tavsiyem İngilizce bir blog kurmanız. Çünkü bu reklam sistemi kuzey Atlantik ülkelerinden gelen trafiğe oldukça güzel ödeme yapmaktadır. Yani en iyi para verdiği trafik kaynağı ülkeler Amerika birleşik devletleri, İngiltere, Norveç, Almanya, Fransa ve Kanada gibi ülkeler.

Sistemi tanıttığım bu yazı için sizlere oluşturacağım blog İngilizce bir yemek tarifi sitesi. Ancak daha özel bir alana odaklanacağız. Sis istediğiniz konuda blog oluşturabilirsiniz. Tercih size kalmış. Tüm dünyada ilgi çekebilecek bir konu Türk yemekleri blogu kuracağız. Peki İngilizce bir yemek makalesi nasıl yazacağız diye düşünebilirsiniz. Zaten yaklaşık 3 sene kadar önce olsaydı bu blogu kurup devam ettirmek oldukça zor olurdu çünkü İngilizce makale yazmak yada yazdırmak oldukça pahalı bir işlem olacaktı. Artık biz bunu yine bedava chat cpt aracılığı ile yazacağız. Hemen chat cpt den bize İngilizce tarifi yazmasını istiyoruz ve yazdığı bu metni ve başlığı blog sayfamızdan yazı ekle kısmına ekleyerek İngilizce tarifimizi oluşturuyoruz.

Ücretsiz bir şekilde görsel oluşturmak için yapay zekayı kullanabileceğiniz gibi stok fotoğraf sitelerindende yine ücretsiz kullanabilirsiniz. Şimdi ilk yazımızın ardından bu şekilde 10 yazı oluşturup yayınlıyoruz. Ardından alttaki bağlantıya tıklayarak ulaşabileceğiniz siteye gidip for publishers alanından yani hesabımızdan websites bölümüne giriyoruz. Burada add website alanına tıkladığımızda site adresi ve site bilgilerini istiyor. Ayrıca burada oluşturmak istediğiniz reklam kodlarınız seçiyoruz. En üstteki bölüme site adresini yapıştırıp hemen altında sitenin kategorisini ekliyoruz. Bunun altında reklam seçenekleri var. Banner reklamlar, popunder reklamlar gibi çeşitli seçenekler mevcut. Ben banner kullanıyorum ve bunu seçiyorum. Yanda ise reklam türü alanı var burası önemli. Erotik reklamlar ve kumar reklamları istemiyorsanız ki ben istemiyorum bunları seçin böylece bu reklamlar çıkmayacak. Tüm alanları doldurduktan sonra add seçeneğini tıklayın ve onay süreci başlıyor. Yeni kurulmuş yani aynı gün başvurulara bazen onay vermeyebiliyor bu yüzden blogu açtıktan birkaç gün sonra başvurmanız onay almanızı kolaylaştıracaktır. Örneklediğim blog için hemen onay verildi ve kullanmaya başladım reklamları. 

Reklam ve siteleriniz onaylandıktan sonra onaylı reklam kodlarını get code alanına ardından copy code seçeneğine tıklayıp kopyalayın ve tekrar bloggera dönün. Bloggerda düzene tıklıyoruz. Düzende gadget ekle bölümünden html  javascript seçeneğine tıklayıp kodları yapıştırıp kaydete tıklayın. Artık kodlar blogunuza eklendi ve reklamlar gösterilmeye başladı.

Artık blogunuzu tanıtmanız ve sitenize trafik çekmeniz sizin elinizde. Ne kadar trafik çekerseniz o kadar para kazanırsınız. Hemen kazanmaya başlamak için sosyal medyayı kullanın. Özellikle facebookta yabancı gruplarda, link paylaşımına izin veren onlarca grup var bunlarda blogunuzu paylaşıp trafik çekebilirsiniz. Yine twitter yani x üzerinden trafik çekebileceğiniz gibi düzenli trafik almak için pinterest ve hatta reddit gibi siteleride kullanmanız mümkün. Sosyal medyada bol trafik çekmek için görseliniz önemlidir.

Yayına başladıktan sonra bir başka husus seo ve site ayarları olacak. Çok fazla uzatmamak için bu konuları detaylandırmayacağım ancak güzel bir tema seçimi akabinde zamanla kitle oluşması ve yorumların artması ile adeta hiçbir şey yapmadan düzenli bir pasif gelir kaynağına sahip olacaksınız. Yapmanız gereken düzenli trafik çekmeyi sağlamak ve düzenli içerik girmek. Yapay zeka ile düzenli içerik girmeniz sorun olmayacak. Trafik çekmek içinde ilk etapta sosyal medyanın gücünü kullansanızda zaman ilerledikçe siteniz ve yazılarınız google tarafından indekslendikçe artık google aramalarından blogunuza düzenli trafik gelmeye ve pasif gelir, sürdürülebilir kazanç oluşmaya başlayacak.

Bu reklam sistemi ödemelerini dolar ile yaptığı için cazip ve ödeme alt limiti beş dolardır. Ödeme limitiniz dolduğunda profil sayfanızdan ödeme alacağınız bilgileri giriyorsunuz.  Webmoney üzerinden ödemenizi alabilirsiniz. Cüzdan numaranızı girip bilgileri kaydedince ödeme tarihi geldiğinizde dolar olarak tarafınıza kolayca gönderim sağlanmaktadır ve sorunsuz ödeme alınabilmektedir. Ayda iki kere onbeşgünde bir ödeme alt limiti dolduğu takdirde ödeme cüzdanınıza otomatik gönderilmektedir sizin bir başvuru yapmanıza gerek yoktur. Burada ücretsiz bloglarımdan hiçbirşey yapmadan sadece arada yeni yazılar yükleyerek elde ettiğim gelirler görünmekte.

Hemen sizde kolayca düzenli gelir oluşturabileceğiniz bu sisteme alttaki bağlantıdan dahil olup kazanmaya başlayın. Yapay zekayı kullanıp Blogunuzu kurarak düzenli gelir elde etmenin ne kadar kolay olduğunu gördünüz. Adımları izleyerek siz de hemen katılabilir ve internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Kazanmaya Başlamak için Tıklayıp ücretsiz kayıt olun: https://bit.ly/4cpqTXd