Drone tutkunuz varsa, uygun fiyat ve yanında zevk almak istiyorsanız HC653 Wifi Kameralı Kumandalı Drone QuadCopter keyif aldığım bir ürün. Bence en önemli kusurlarından biri bu keyfin Uzun süre alamamak. Çünkü ürünün içerisinden çıkan Lipo pil 3.7 v 600 MHz gücünde olup, Bu da cihazın 7 ile 10 dakika arasında çalışmasını sağlıyor. Tabii bu da drone keyfinizin kısa sürmesini sebep oluyor. Yedek Lipo pil temin edip, ürünü keyifle kullanmanız mümkün.

Piyasada benzer fiyatta bulunan dronelerin aksine HC653 Drone gerçekten kaliteli özellikleri bulunmakta. Uzaktan kumandalı olup şarj edilebilir Lipo pil içermektedir. Yedek pervaneleri de kutunun içinde bulunmakta olup sağlam bir üründür. İçinde Kendi Ayakları ve en önemli özellik de kamerası bulunmaktadır. Kamerasını kullanmak için Android cihazınıza uygulamasını indirip kolayca kullanabilirsiniz. Ayrıca hem kayıt yapıp hem izlemek için de uzaktan kumandanın üzerinde bulunan aparat ile Android cihazınızı sabitleyip, Drone keyfinizi kamera ile fark katabilirsiniz. Dediğim gibi aynı fiyatta rakiplerinin Aksine bu drone savrulmayan, 360 derece dönme etkisi bulunan ve rahat kontrol edebileceğiniz oldukça kolay kumandaya edilip kullanılabilen bir üründür. Tabii kullanmak için havanın rüzgarsız olması gerekmektedir tüm aynı segmentte olan dronelerde olduğu gibi. Yalnız 10 metreye kadar yükseldikten sonra kontrolü gerçekten zor olmakta. Bu bu sebepten farklı bir bahçeye düşürerek Daha başlamadan drone kaybetme tehlikesi yaşama tecrübemiz bulunmaktadır. Yani yaklaşık 5 metre yükseklikte rahatça kullanabileceğiniz bir üründür. Kullanmaya alıştığınızda oturma odanızda bile kolayca kullanabilmeniz mümkündür. Yani o derece sağlam, savrulmayan kaliteli bir ürün olmaktadır. Tabii fiyatı düşünüldüğünde bu özellikli Bence diğer dronelerden HC653 Wifi Kameralı Kumandalı Drone QuadCopteri bir adım öne çıkarmak da.

Hc 653 Drone ile keyif sürmek istiyorsanız bir adet yedek bir Lipo pil elde etmeniz gerekmektedir. Ürünün içerisinden çıkan Lipo pil bir saatte şarj olmaktadır. Bu yüzden Drone keyfiniz kısa sürebilir. Özellikli kamera takıldığında pil şarjı daha kısa sürede bitmektedir.