Şeftalili kahve mi olur demeyin, gerçekten yeni gördüğüm ve hemen denediğim Cafe Crown tek kullanımlık ice latte, benim gibi buzlu kahve ya da soğuk kahve sevenler için vazgeçilmez bir aroma olacağını düşünüyorum.

Kahveyi oldukça seven biriyim sıcak yaz günlerinde ise soğuk kahve, favorilerimden biridir. Tek kullanımlık paketlerde satılan hazır pakette görünce hemen satın aldım ve paketi gördüğümde şeftali aromalı olduğunu gördüm. Kendi kendime şeftalili kahve mi olur diye düşündüm. O yüzden az miktarda aldım. İlk denediğimde ise gerçekten güzel bir soğuk kahve olduğunu fark ettim. Üzerinde su ve sütle hazırlanabilecek yazıyordu. Ancak ben orijinal lezzet almak için bir büyük bardak süt ile Cafe Crown Ice Tea Latte hazırladım. Gerçekten sonucu Bence muhteşeme yakın. Şeftali aroması arka planda az miktarda hissediliyor ve bu sebepten Kahve tadını bastırmayan ve içime son derece hoş bir lezzet sunuyor.

Cafe Crown şeftali aromalı içecek Latte gerçekten sıcak yaz günleri için hoş bir soğuk kahve tercihini uygun fiyata sizlere sunacağını düşünüyorum ve tavsiye ediyorum. Kullanımı ve son derece basittir. 250 ml yani biraz büyük bir su bardağına süt ile hazırlayıp bir paket tek kullanımlık şeftali aromalı ice latte döküp iyice karıştırdığımızda 1 dakika içerisinde hazırlayıp, soğuk kahve hararetinizi alacak ve vücudumuza dinçlik katacaktır.